✔  Maatwerk                        ✔ Persoonlijk advies                        ✔ Doorlopend nieuwe voorraad

Over ons

Welkom bij Zadelmakerij Hollander! Wij zijn Amanda en Brenda Olthof, en we ontvangen je graag in onze winkel en werkplaats. Onze passie voor ruitersport en het welzijn van paarden is wat ons drijft om elke dag weer de beste service te bieden aan onze klanten.

Amanda is de zadelmaker van het team. Ze meet zadels aan, onderhoudt ze en voert reparaties uit in onze eigen werkplaats bij de winkel. Met haar jarenlange ervaring en kennis zorgt Amanda ervoor dat elk zadel perfect past en in topconditie blijft.

Brenda beheert de winkel en zorgt ervoor dat je altijd een verrassend ruim assortiment aan ruitersportartikelen vindt. We hebben producten van diverse bekende merken, en Brenda helpt je graag bij de aanschaf van caps, rijlaarzen en zadels. Daarnaast verzorgt ze de planning en communicatie met onze klanten, zodat alles soepel verloopt.

Onze specialiteit? Service op maat, voor jou & je paard. We bieden een groot assortiment tweedehands zadels, waarvan het aanbod dagelijks wisselt. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor nieuwe zadels die we op bestelling leveren.

Daarnaast hebben we een handige wasserijservice voor zadeldekjes en dekens, zodat je altijd verzekerd bent van schone en frisse uitrusting.

Belangrijk om te weten:
• Een zadelpasconsult met je paard is alleen op afspraak, zodat we de kwaliteit en aandacht kunnen garanderen die jij en je paard verdienen.

• Zadelpassen kan op locatie bij de klant, maar we nodigen je het liefst uit om met je paard naar onze werkplaats te komen. Hier hebben we alles bij de hand om de juiste service te bieden, inclusief een rijbaan met eb & vloed bodem en een overdekte plaats om op en af te zadelen.

Bij Zadelmakerij Hollander streven we ernaar om jouw ruitersportervaring zo plezierig en comfortabel mogelijk te maken. Kom langs en ontdek ons brede assortiment en onze persoonlijke service. We staan voor je klaar!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial